KREI(G)RAJ „DIXIT”: Kreativna radionica za mlade u četvrtak u Sinhro habu, prijavite se na vreme

Ako volite društvenu igru „Dixit” onda nemojte propustiti kreativnu radionicu za mlade posvećenu baš toj igri koja će se održati u četvrtak, 24. avgusta u Sinhro habu (Generala Petra Aračića 8).

Svi učesnici će nacrtati nove kartice za „Dixit” i napraviti autentičan špil koji će zatim koristiti za igu. Pozvani su svi koji vole da crtaju i igraju društvene igre, bez obzira da li su igrali „Dixit” ranije niti koliko sebe smatraju umešnim u crtanju. Radionicu organizuje diplomirana likovna umetnica Ana Trajkovski.

Radionica „Krei(g)raj Dixit” je prva od tri radionice u sklopu projekta koji su osmislili mladi za mlade, a koji je podržala i finansirala Lokalna fondacija Pančevo kroz program „Naš kraj, naša ideja!”.

Druga radionica će biti posvećena igri „Pictionary” i nju će voditi Ana Ivanić. Cilj će biti da učesnici sami smisle pojmove koje će drugima objašnjavati isključivo crtanjem.

Na trećoj radionici će se napraviti autentični „Twister”, tako što će tradicionalna igra biti unapređena asocijacijama koje će učesnici dati jedni drugima da pogađaju dok igraju „Twister”.

Tu radionicu će voditi Zvezdana Peković.

Više informacija se nalazi na Instagram nalogu @kreigraj

Ukoliko želite da učestvujete na radionici u četvrtak, potrebno je da se prijavite OVDE.

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *