PANČEVO: Proglašeni ovogodišnji dobitnici Novembarske nagrade

predložite kandidate za novembarsku nagradu

Komisija za dodelu Novembarske nagrade Grada Pančeva zasedala je danas, a odmah nakon sednice održana je konferencija za novinare na kojoj je odluku o dobitnicima saopštila Marija Jević, članica Gradskog veća zadužena za kulturu i informisanje.

– Ove godine je bio pravi izazov dodeliti Novembarsku nagradu jer su svi prijavljeni kandidati zaista sjajni. Komisija je imala velike muke koga da odabere i na kraju je odluka pala i nagradu će dobiti tri kandidata: Janko Marković, Lazar Sretenović i Ljubiša Nikolić – rekla je Marija Jević.

Ljubiša Nikolić i Janko Marković dobili su nagradu u oblasti pedagoškog rada, a Lazar Sretenović u oblasti umetnosti. Obrazloženje komisije biće naknadno objavljeno.

marija jevic dobitnici novembarske nagrade
Marija Jević

Kandidate za Novembarsku nagradu predlažu građani Pančeva, a  priznanje se može dodeliti fizičkom ili pravnom licu koje ima prebivalište na teritoriji Grada Pančeva za najvrednija dostignuća u oblastima: umetnosti, nauke, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, sporta, privrede, medicine, socijalnog i humanitarnog rada.

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *