BIBLIOFILI, PAŽNJA: Od srede do subote 15% +35% popusta na sajtu VULKANI.RS

Kao i svake godine, Vulkan izdavaštvo povodom obeležavanja Svetskog dana knjige, 23. aprila, za svoje verne čitaoce priprema sjajne pogodnosti za onlajn-kupovinu i na taj način simbolično daje svoj doprinos širenju svesti o važnosti knjige i čitanja.

No, akcija neće trajati jedan, već čak tri dana, od 20. do 23. aprila, a za to vreme ćete imati mogućnost da kupovinom omiljenih romana, aktuelnih naslova, dela klasične književnosti, knjiga nagrađivanih domaćih i stranih autora i svih dečjih izdanja putem sajta vulkani.rs ostvarićete dodatni popust od 35% na postojećih 15% popusta.

Tokom ove posebne akcije dostava na teritoriji Srbije biće besplatna. Ova akcija važi za izdanja Vulkana, Vulkančića i YA Vulkana.

A ukoliko niste još napravili spisak omiljenih knjiga koje ćete nabaviti tokom ove akcije, Vulkan izdavaštvo vam preporučuje nekoliko naslova!

Introspektivna Velika ljubavna priča Suzane Tamaro o dva života koji se prepliću, o dvoje veoma različitih ljudi koji se sjedinjuju, o smislu života i njegovim protivrečnostima, o ljudskoj slabosti, o nestanku sebe i praznini, ali istovremeno i o tome koliko su dragocena sećanja u kojima čuvamo one kojih više nema, pokazaće nam put ponovnog rađanja koji svi tražimo.

Pročitajte još  NABAVITE KARTE NA VREME: „Crvena jabuka” 23. maja u dvorani „Apolo” u Pančevu

Roman koji će obožavati svi oni osetljivi, zagledani u sebe i pomalo cinični. Intimno, snažno, inteligentno debitantsko ostvarenje irske spisateljice Niše Dolan Uzbudljiva vremena oduševiće vas svojim idejama, nasmejati vas i probuditi uspavanu nadu. Iskrena priča o ljubavi, klasnoj nepravdi, siromaštvu i posledicama kolonijalizma.

Roman Silvije Moreno-Garsije Meksička gotika je prava poslastica za ljubitelje gotskih klasika. Zakoračite u pospani, zaboravljeni planinski grad, klaustrofobičan svet ispunjen senkama i maglom,gde prošlost iskrsava kao noćna mora. Uronite u priču o ukletoj kući i razorenoj porodici, punu sumnje, paranoje, mraka – i nadasve ukorenjenu u drevnoj kulturi Meksika.

Pročitajte još  U PANČEVU 22. APRILA: Koncert Orkestra rumunske narodne muzike

Na stranicama bestselera Drugačiji umovi Pitera Godfri-Smita otisnućete se na jedinstveno filozofsko putovanje u morske dubine. Dok zadivljeni pratite strastvenog ronioca i pisca vrednog divljenja, očaravajući opisi susreta s oktopodima navešće vas da se zapitate da li ta izvanredna stvorenja zaista imaju um.

Zig Ziglar u bestseleru Vidimo se na vrhu koji je vodio generacije ka ličnom usprehu, potpuno osporava ideju da morate nadmudriti druge ljude, zloupotrebljavati ih i biti nepošteni da biste bili uspešni. Knjiga koja je postala svojevrstan klasik u oblasti popularne psihologije predstavlja kraj najsmrtonosnije od svih bolesti – bolesti „krutih stavova”.

U romanu Tišine pronalazimo briljantno umeće pripovedanja, u koje je utkano nastojanje da se čovek sagleda naspram vremena kojem pripada. Ovo je priča koja je nastala iz unutrašnjeg bića pripovedača, u obliku posmatranja, razmišljanja i sećanja. Meša Selimović ispripovedao je priču posle koje sve tišine odzvanjaju drugačije.

Pročitajte još  VEČERAS U KULTURNOM CENTRU: Otvaranje izložbe slika „Portreti i njihovi ljudi” Aleksandre Gedeon

Najmlađim čitaocima Vulkančić preporučuje dirljivu priču o magiji, porodici i prijateljstvu Dečak koji je uzgajao zmajeve. Ko ne želi da ima zmaja, svetlucavo, leteće stvorenje sa ćilibarskim očima, sklupčano na svom ramenu? Dečak Tomas će nam dokazati da magiju možemo pronaći na najobičnijim mestima.

Ljubiteljima prirode i onima koji žele da je istraže preporučujemo fantastičan Priručnik za male istraživače. Ova sjajna knjiga – puna uzbudljivih aktivnosti, korisnih saveta i činjenica – nudi i niz praktičnih uputstava za snalaženje u prostoru, kao i mnoštvo ideja za igru i zabavu na otvorenom.

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: