ZATVOREN USKRŠNJI BAZAR: Ovo je bio ubedljivo NAJSLAĐI ŠTAND, a evo šta se još dešavalo na zatvaranju

Ovaj preslatki štand žena preduzetnica iz firmi „Zalogaj ljubavi” i „Medene dekoracije” snimili smo na zatvaranju petog „Uskršnjeg bazara” koji je u Pančevu trajao od 14. do 21. aprila.

Iako na njemu ima pregršt ukusnih i vešto dekorisanih delicija, jasno je na prvi pogled ko je tu najslađi.

Ovaj dečačić u prelepom kostimu bio je razlog na stotine osmeha koji su se slučajno ili namerno pojavili na licima svih onih koji su svratili do ovog štanda na platou ispred Gradske uprave.

Pročitajte još  PRAVI POTEZ: Grad Pančevo će finansirati odlazak Dušana Mladenovića na Svetsko takmičenje na Bali!

Baš na tom mestu „Uskršnji bazar” svečano je zatvoren u četvrtak, 21. aprila. Tom prilikom je koncert održalo Kulturno-umetničko društvo „Stanko Paunović” NIS RNP.

Uporedo je, kao i nedelju dana pre toga, kada je bazar otvoren, održana radionica ukrašavanja i oslikavanja jaja, a priređene su i dve zanimljive uskršnje takmičarske igre za najmlađe. Najuspešniji mališani osvojili su lepe i vredne nagrade, a svi koji su učestvovali odlično su se proveli.

Pročitajte još  PANČEVO: Otvoren Uskršnji bazar na Korzou, posetite ga do nedelje

Bazar je i ove godine okupio veliki broj udruženja, zanatlija, umetnika, kulturno-umetničkih društava, kao i posetilaca koji su u proteklih nedelju dana ovde mogli da pronađu savršenu dekoraciju i ukusne đakonije kakve obično prate ovaj veliki hrišćanski praznik.

Manifestaciju „Uskršnji bazar” organizovalo je Udruženje žena „Pančevke” iz Gornjeg grada u saradnji sa Turističkom organizacijom Pančeva, a pod pokroviteljstvom Grada Pančeva.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: