KOŠARKA: Tamiš 19. januara igra protiv Slodesa

Foto: Milan Šupica

Novi talas koronavirusa pogodio je i sportske ekipe i znatno je uticao na ritam rada i treninga, ali i na kalendar takmičenja. To se posebno odnosi na dešavanja u AdmiralBet košarkaškoj ligi Srbije u kojoj su mnogi mečevi odloženi, upravo zbog velikog broja igrača zaraženih koronavirusom.

Košarkaški klub Tamiš koji od početka sezone muči muku sa povređenim i bolesnim igračima, na zahtev protivničkog tima nije odigrao prvi ovogodišnji meč protiv Zlatibora, a potom je odloženo i gostovanje u Valjevu i duel sa Metalcem.

Pročitajte još  DŽUDO KUP U SARAJEVU: Prvo evropsko finale za Tamiš, Natalija Novaković vicešampionka!

Propušteno treba nadoknaditi, mora se trenirati, a uz to treba odigravati i redovne mečeve, po rasporedu. Zato će uslediti novi žestok tempo utakmica u ritmu sreda-subota.

Već u sredu, 19. januara, Tamiš u Hali sportova na Strelištu igra derbi začelja u kome će ugostiti Slodes.

Trener Bojan Jovičić, foto: Milan Šupica

I vikend pred nama doneće novo iskušenje za košarkaše iz Pančeva, jer im predstoji put u Novi Pazar i megdan sa istoimenim domaćim timom, a posle samo par dana, na programu je novi težak ispit.

Pročitajte još  BENČ PRES: Pet zlatnih medalja za Pančevce na Prvenstvu Vojvodine

U sredu, 26. januara, u našem gradu će gostovati Zlatibor, ekipa iz samog vrha prvenstvene tabele.

Ovaj meč će takođe biti odigran u Hali sportova na Strelištu, a počinje u 18.30. Naravno, ukoliko epidemiološka situacija to bude dozvolila.

– Novi igrači su se odlično uklopili, ali nažalost, opet nas nije bilo dovoljno na treningu. Ma, samo da budemo što duže zdravi. Očekuju nas teška iskušenja, odigravanje odloženih mečeva. Smiljanić i Bakradze neće igrati protiv Slodesa, čujemo da u Novom Pazaru ima nekoliko zaraženih igrača, videćemo. U svakom slučaju, teška sezona je pred nama, ali borićemo se – rekao je Bojan Jovičić, trener Tamiša .

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: