DOM OMLADINE: Prijavite se za „Hip hop muzičku radionicu“, besplatno je

Dom omladine Pančevo u saradnji sa bendom „Iskaz“ organizuje šestu „Hip hop muzičku radionicu“, inicijativu koja sad već predstavlja deo tradicije ove kulturne ustanove.

– Do sada je uspešno izvedeno pet radionica kroz koje su prošle generacije mladih polaznika sa željom za kreativnim izrazom. Segmenti stvaralaštva dotiču sfere poezije u vidu pisanja tekstova, zatim komponovanja, repovanja, pevanja, snimanja, produkcije, kao i video montaže. Kroz pet generacija radionice predstavljeno je isto toliko video spotova, a ideja je da se kroz naredne generacije ovog neformalnog obrazovanja stvori celina, koja će biti krunisana audio i video izdanjem, pod pokroviteljstvom naše kuće – kažu u Domu omladine.

Pročitajte još  DOLOVO: Održan prvi „Pijačni vremeplov”

Suština radionica ostaje ista, a to je približavanje jedne popularne subkulture svim učesnicima i interesentima, bilo da su oni već ostvareni muzičari ili tek potencijalni tekstopisci, kompozitori i video/audio producenti.

Učešće na radionicama kao i do sada ostaje besplatno, a zainteresovani se mogu prijaviti na OVOJ Fejsbuk stranici. Tu se mogu dobiti i sve dodatne informacije i odgovori na pitanja.

Pogledajte rezultat radionice realizovane 2016. godine:

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: