KOŠARKA: Pančevački Tamiš savladao BKK Radnički, uz mnogo neizvesnosti i uzbuđenja

Košarkaši Tamiša pobedili su u subotu, 19. oktobra, ekipu BKK Radničkog rezultatom 76:70 u uzbudljivoj utakmici 3. kola Košarkaške lige Srbije na Sportskom centru „Milenijum” u Vršcu.

Utakmica je bila neizvesna do samog kraja. Domaći tim je uspeo da slomi otpor protivnika tek u poslednjim minutima meča, a ključni igrač za pobedu bio je sjajni Davenport, koji je dominirao parketom sa impresivnih 32 poena.

BKK Radnički je pružio snažan otpor i držao se u egalu tokom većeg dela utakmice. U trećoj četvrtini su čak uspeli da preokrenu rezultat i uvedu meč u neizvesnu završnicu. Ipak, Tamiš je bio bolji u ključnim trenucima, odbranom i brzim napadima prelomivši meč u svoju korist.

Davenport i Collins su preuzeli odgovornost kada je bilo najpotrebnije, pogotovo u poslednjim minutima. Na strani BKK Radničkog, nekoliko igrača je imalo dobar učinak, ali to nije bilo dovoljno da zaustave domaću ekipu koja je bolje iskoristila svoje šanse u završnici meča.

Pobeda Tamiša od 76:70 donosi Pančevcima važan trijumf, dok Radnički ostaje sa zadatkom da analizira greške iz ovog susreta i pokuša da se vrati na pobednički put u sledećem meču.

Tamiš – BKK Radnički 76:60 (18:14, 17:17, 24:21, 17:18).

Tekst i foto: Bojan Jovičin

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: