PANČEVO: Gimnazijalci iz Banjaluke posetili vršnjake u Gimnaziji „Uroš Predić”

Učenici Gimnazije iz Banjaluke posetili su u petak, 11. oktobra, Gimnaziju „Uroš Predić” u Pančevu. Pred svojim vršnjacima izveli su kratak program kako bi se predstavili i međusobno bolje upoznali.

Jedna od učesnica u programu rekla je nešto više o onome što su đaci pančevačke gimnazije imali priliku da vide:

– Svake godine u martu u našoj školi obeležavamo događaj koji zovemo „Sedmica umetnosti”. Svako veče u toku te sedmice posvetimo po jednoj od umetnosti. Tako smo i ove godine jedno veče posvetili poeziji. Pripremili smo tada lep nastup koji smo zajedničkim snagama potom doradili i naša poseta Pančevu je bila prilika da ga predstavimo i vama.

Ovaj lep susret u Pančevu označio je početak saradnje dveju škola, a u planu je da se ta saradnja učvrsti već na proleće, kada su Pančevci pozvani da uzvrate posetu i da obiđu banjalučku gimnaziju.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

 

Pročitajte još  NAJBOLJI DAN U ŽIVOTU: Đaci iz Pančeva posetili fabriku čokolade, degustirali do mile volje, a dobili su i poklone!

Tekst i foto: Luna Kožan, omladinska redakcija

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: