U PETAK U PANČEVU: Bogat program povodom obeležavanja „Zlatnog septembra”

Nacionalno udruženje dece obolele od raka NURDOR obeležava Zlatni septembar – mesec podrške deci oboleloj od malignih bolesti, tako što će u petak, 27. septembra, u 16 sati organizovati program za decu i kreativne radionice u 35 gradova širom Srbije, među kojima je i Pančevo.

Akcija u Pančevu će se održati na platou ispred Narodnog muzeja, a bogat program pripremili su učenici i profesori Muzičke škole „Jovan Bandur”, učenici Medicinske škole „Stevica Jovanović”, hor „Vokal kids”, „Pančevačke lavice”, Plesni studio „Lana”, „UV dance” animatori kao i solisti Sofija Jovanović i Nikolina Milojević.

Pročitajte još  PANČEVO: Počeo festival „Rukopisi”, odlični programi slede i u petak i subotu

Dok traje program, deca će u sklopu radionice koju vodi Ivana Markez Filipović (Galerija savremene umetnosti) oslikavati listove i napraviti drvo sa crtežima i porukama podrške za obolele drugare.

– Pozivamo sve građane i društveno odgovorne kompanije da nam se pridruže na događaju, kao i da podrže akciju putem NURDOR izazova na društvenim mrežama, slanjem poruke 2 na 1150 za redovno mesečno doniranje u iznosu od 200 dinara. Samo udruženim snagama možemo dosanjati naš san u koji verujemo i koji smo zajedno počeli da ostvarujemo: Bolnice po meri deteta – apeluju iz NURDOR-a.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: