VESLANJE: Miloš Boškov osmi u Evropi

Na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore koje se održalo u turskom gradu Edirne 7. i 8. septembra, Miloš Boškov, veslač Veslačkog Kluba Tamiš iz Pančeva i reprezentativac Srbije, ostvario je značajan uspeh u disciplini skif za lake seniore.

Nakon što je prošao kroz kvalifikacije i repesaž, Miloš se plasirao u Finale B, gde je pružio izvanrednu trku. U finalu, Miloš je oborio svoj lični rekord i zauzeo 2. mesto, što mu je omogućilo ukupno 8. mesto u Evropi. Ovaj rezultat ne samo da govori o njegovom talentu, već i o trudu i posvećenosti koju je uložio tokom priprema.

Pročitajte još  JKP „ZELENILO”: Biraju se najlepša bašta i balkon, prijavite se do 16. septembra

Treneri Ognjen Matijević i Miloš Stanojević istakli su Milošev rad i disciplinu kao ključne faktore njegovog uspeha.

– Ponosni smo na Miloša. Njegova posvećenost i radna etika su očigledni, i ovaj rezultat je samo početak onoga što može postići – rekao je Matijević.

Miloš Boškov istakao je da planira da nastavi sa treninzima i pripremama za naredne izazove, sa ambicijom da se na međunarodnoj sceni takmiči još uspešnije.

Pročitajte još  PANČEVO: Počeo festival „Rukopisi”, odlični programi slede i u petak i subotu

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: