„AKADEMAC”: Naučna konferencija o jačanju medijskih kredibiliteta 26. oktobra, rok za slanje radova 1. oktobar

Centar za kulturu, edukaciju i medije „Akademac“ organizuje petu Međunarodnu naučnu konferenciju pod nazivom „Jačanje medijskog kredibiliteta kroz unapređenje etičkih standarda“. Konferencija će biti održana u velikoj sali Magistrata u Sremskim Karlovcima u subotu, 26. oktobra, od 11 sati.

Krajnji rok za dostavu radova koji će biti objavljeni u zborniku je 1. oktobar. Rad u zborniku može da ima najviše tri autora. Svi radovi će biti recenziji, a kao i prethodnih godina, učesnici ne plaćaju kotizaciju. Osim štampanog izdanja zbornika radova, radovi će biti dostupni i u elektronskom obliku za besplatno preuzimanje na internet sajtu Centra za kulturu, edukaciju i medije „Akademac“ i Filološkog fakulteta u Beogradu.

Pročitajte još  PANČEVO: Delegacija Sindikata iz Zapadne Švedske i SSSV posetila Sindikat Rafinerije

Zbornik radova sa međunarodnim standardnim knjižnim brojem (ISBN) i digitalnim identifikatorom (DOI) biće pohranjen i dostupan u Narodnoj biblioteci Srbije i Biblioteci Matice srpske, kao i u bibliotekama fakulteta i visokih škola društveno-humanističkog usmerenja sa kojima Centar „Akademac“ ima uspostavljenu saradnju.

Naučni odbor čine članovi iz Bugarske, Severne Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Koordinator projekta je prof. dr Aleksandra Penjišević, a urednik zbornika radova je prof. dr Branislav Sančanin.

Pročitajte još  POZIV PANČEVKAMA I PANČEVCIMA: Predložite kandidate za Novembarsku nagradu do 15. oktobra

Pokrovitelj naučne konferencije je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: