PANČEVO: Dan otvorenih vrata za mlade u Policijskoj upravi

Mladi iz Pančeva i celog Južnog Banata imali su priliku da danas pre podne posete Policijsku upravu Pančevo i policijske stanice u svojim mestima kako bi porazgovarali sa službenicima policije o temama koje se tiču njihove bezbednosti, karijere u policiji ili o drugim temama iz oblasti rada policije koje ih zanimaju.

Ovaj susret organizovan je povodom Međunarodnog dana mladih u saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Pančeva.

Pročitajte još  PANČEVO: Pošta u ponedeljak prodaje neisporučene pošiljke

– Danas je u prostorijama Policijske uprave Pančevo i svih policijskih stanica u okviru naše uprave u Alibunaru, Beloj Crkvi, Kovinu, Kovačici, Opovu, Plandištu i Vršcu sprovedena promotivno-preventivna aktivnost „Dan otvorenih vrata”. Ugostili smo mlade sportiste, članove kulturno-umetničkih društava, izviđače i druge mlade ljude kojima smo prethodno, putem sredstava javnog informisanja, uputili poziv da nas danas posete. Predstavili smo im policijsku profesija i porazgovarali sa njima o bezbednosnim rizicima i izazovima sa kojima se susreću – rekao je kapetan policije Željko Grujić, portparol Policijske uprave Pančevo.

Pročitajte još  U DOLOVU, 14. SEPTEMBRA: Vreme je za 25. „Štrudlijadu”

On je podsetio da je ovo samo jedna u nizu mnogobrojnih aktivnosti koje PU Pančevo organizuje na polju bliže saradnje i komunikacije sa građankama i građanima svih generacija, sa akcentom upravo na osetljivim grupama, kao što su deca i mladi.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: