PANČEVO: Zašto su koševi koje je „Brose” donirao školi „Mika Antić” nakratko nestali sa terena

U Osnovnoj školi „Miroslav Mika Antić” na Strelištu u Pančevu 14. juna je svečano otvoren nov košarkaški teren koji je školi donirala kompanija „Brose”.

Međutim, nekoliko dana kasnije, koševi su nestali sa terena, što je izazvalo veliki broj komentara građanki i građana Pančeva na društvenim mrežama. Kako to obično biva, pre nego što je uopšte ustanovljen razlog uklanjanja koševa, pale su i osude i optužbe… Na sreću, nije bilo mnogo prostora za nagađanja i negativne komentare, jer su koševi ubrzo vraćeni na svoje mesto.

Pročitajte još  IDVOR: Nagrađeni uspešni đaci povodom 170-godišnjice Pupinovog rođenja

Kako kompanija „Brose”, a ni sama škola nikada do sada nisu dale povoda za bilo kakve sumnje u svoj besprekoran rad, obratili smo se nadležnima u pomenutoj kompaniji da saznamo šta se dogodilo i zašto su koševi privremeno nestali sa terena u dvorištu škole.

Novi koševi

Evo kakav smo odgovor dobili:

– Košarkaški teren je veoma dobro prihvaćen od strane građana od kada je renoviran i zvanično otvoren. Posle prve praktične upotrebe, primećeno je da se instalirane table, prilikom šutiranja na koš, tresu više nego što je očekivano. Iako je dobijena neophodna sertifikacija i sve bezbednosne garancije da su celokupne konstrukcije sa tablama i obručima ispravne, škola je brzo reagovala i zatražila reakciju od dobavljača. Urađena je zamena sa kvalitetnijim konstrukcijama, odmah i besplatno, ali košarkaški teren zbog toga nije mogao da se koristi nekoliko dana. Raduje nas da učenici Osnovne škole „Miroslav Mika Antić” i žitelji Pančeva sada ponovo mogu da koriste svoj novi teren – navodi se u saopštenju kompanije „Brose” koje je potpisao Igor Zelenović.

Pročitajte još  U PANČEVU, OD 10. DO 20. OKTOBRA: Festival mentalnog zdravlja odgovara na pitanje zašto se (ne) menjamo

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: