OD PONEDELJKA U PANČEVU: Obustavlja se saobraćaj u delovima ulica Dimitrija Tucovića i Kneza Mihaila Obrenovića

U Pančevu će u ponedeljak, 4. marta, početi rekonstrukcija ulica Dimitrija Tucovića i Kneza Mihaila Obrenovića, te će zbog radova pojedini delovi tih ulica, po fazama, biti zatvarani za saobraćaj. Prenosimo u celosti saopštenje koje je tim povodom dostavljeno medijima iz Gradske uprave Pančeva.

Kada je reč o Ulici Dimitrija Tucovića, prva faza rekonstrukcije će se izvoditi na delu od Ulice Mihajla Pupina do Ulice Dragutina Ilkića Birte, u periodu od 4. marta do 4. jula.

Na navedenoj deonici će za vreme izvođenja radova, biti zabranjen saobraćaj za motorna vozila, koji će biti preusmeren na okolne ulice u skladu sa privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Pročitajte još  PANČEVO: Polaganjem venaca obeležen Dan borbe nad fašizmom

Privremena trasa kretanja vozila javnog gradskog prevoza putnika (linije „Pantransporta” broj 2, 3, 22 i 24), u periodu izvođenja radova, beće sledeća: od Ulice Dimitrija Tucovića, ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom, a u povratku istom trasom.

Uvode se privremena stajališta za vozila javnog gradskog prevoza dok traje privremeni režim saobraćaja i to, za linije broj 2, 3, 22 i 24: u Ulici Moše Pijade u Pančevu, u zoni kućnih brojeva 50 i 55 i u Ulici Svetog Save u zoni kućnog broja 78, kao i kod vrtića „Bubamara“.

Rekonstrukcija Ulice kneza Mihaila Obrenovića će se izvoditi u tri faze:

  • prva faza radova: od Ulice Milke Marković do ulice Čumićeve u periodu od 4. marta do 4. jula
  • druga faza radova: od Ulice Milke Marković do Ulice Aksentija Maksimovića,
  • treća faza radova: od Ulice Milke Marković do Ulice oslobođenja.
Pročitajte još  PANČEVO: Gori velika garaža na Kotežu 2

Za vreme izvođenja radova motorni saobraćaj se neće odvijati.

Prilaz OŠ „Isidora Sekulić“ će biti moguć iz Ulice Milke Marković (ulaz pored Prekršajnog suda). Prilaz do zdravstvene ustanove u Ulici serdar Janka Vukotića neće biti moguć motornim vozilima.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: