KARATE: Dinamu 14 medalja na Kupu Vojvodine

Članovi Karate kluba Dinamo nastavljaju da nižu uspehe u ovoj prolećnoj sezoni, pa iz takmičenja u takmičenje pokazuju da su u odličnoj formi. Ovoga puta zablistali su kadeti, juniori i seniori koji su se u nedelju, 30. aprila, nadmetali na Kupu Vojvodine u Novom Bečeju.

Mladi i talentovani borci Dinama, uz podršku iskusnih seniora, ostvarili su odličan uspeh i sa osvojenih 14 medalja doprineli su tome da njihov klub bude najuspešniji na ovom jakom takmičenju.

Pročitajte još  PANČEVO: Polaganjem venaca obeležen Dan borbe nad fašizmom

Zlatne medalje i zvanje šampiona Vojvodine osvojili su seniori: Aleksandar Zdešić u katama, Đorđe Salapura (kategorija do75 kg), Đorđe Tešanović (do 84 kg), Marina Radičević (do 68 kg), Ivana Perović (preko 84 kg), kao i kadeti Luka Dobrota u katama i Novak Nikolić (kategorija do 70 kg).

Vicešampioni naše pokrajine postali su juniori Mateja Stepanov u kategoriji do 61 kg i Milica Gagić u grupi takmičarki do 66 kg, kao i senior Nikola Ivanović koji se nadmetao u grupi boraca do 84 kg.

Pročitajte još  PANČEVO: Vaskršnja čestitka gradonačelnika i predsednika Skupštine grada

Baš svi oni koji su nosili kimono sa grbom Dinama bili su odlični na ovom takmičenju, pa su bronzana odličja su zaslužili: senior Darko Spaskovski u kategoriji do 67 kg , juniori Antonije Ćulibrk u grupi karatista do 61 kg i Ognjen Čekerevac u kategoriji do 68 kg, kao i kadet Marko Milutinović u nadmetanju boraca do 52 kg.

Iako ovoga puta nisu uspeli da stignu do nekog trofeja, odlično su se borili i Martina Puzić, Miloš Milutinović i Vanja Čekerevac.

Pročitajte još  STRELIČARSTVO: I Pančevci u reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu, danas kvalifikacije

Svi ovi takmičari će već u subotu, 6. maja, nastupati na Kupu Srbije koji će biti održan u Beočinu.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: