OD PONEDELJKA: Zatvara se za saobraćaj deo Ulice Moše Pijade zbog radova, autobusi za Beograd samo NOVIM PUTEM

ulica moše pijade radoviOd ponedeljka, 8. avgusta, zbog radova na rehabilitaciji Ulice Moše Pijade u Pančevu, ulica će biti zatvorena za saobraćaj motornih vozila u delu od Trga mučenika do Ulice Dimitrija Tucovića. Radovi će se izvoditi 10 dana, do 18. avgusta – saopštila je Gradska uprava.

Raskrsnica ulica Moše Pijade i Dimitrija Tucovića biće otvorena za saobraćaj.

U cilju smanjenja gužvi, dok traju pomenuti radovi, u Ulici Svetozara Miletića biće zabranjeno parkiranje putničkih vozila na posebnim parking mestima na desnoj strani ulice. Putnička vozila koja dolaze iz pravca Beograda preusmeravaće se u Trg mučenika ili u Ulicu Marka Kulića. Vozila koja idu u pravcu Beograda moći će iz Trga mučenika da skrenu levo, prema Beogradu.

Pročitajte još  I VI SE PITATE: Od 25. aprila do 1. maja policija kontroliše prekoračenja brzine, a lokacije možete predložiti i vi

Vozilima javnog prevoza koja voze do Beograda, neće biti dozvoljeno da idu za Beograd preko mosta na Tamišu, nego se preusmeravaju na novi put.

Autobuske stanice kod Vodne zajednice i kod hotela „Tamiš” biće ukinute. Nova autobuska stanica će biti u Ulici Žarka Zrenjanina. Autobusi iz Pančeva će ići i vraćati se novim putem za Beograd.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: