Predstavnici mlade HIP HOP scene Srbije nastupili u Dolovu

Da je mlada hip hop scena Srbije i te kako bogata i da na njoj ima imena koje bi trebalo dobro upamtiti pokazalo se još jednom u subotu, 9. jula, u večernjim satima u omladinskoj sali Doma kulture u Dolovu.

Tom prilikom održana je hip hop žurka na kojoj su se predstavili perspektivni bendovi i pojedinci koji neguju hip hop zvuk i kulturu u našoj državi. Domaćin ovog skupa, Milan Radosavljev, poznatiji kao rep umetnik Rki Dpb, okupio je svoje kolege, rep umetnike iz Velike Plane, Čačka, Mladenovca i Beograda.

Pročitajte još  PANČEVO DO BALIJA: Gimnazijalac Dušan se plasirao na Svetsko prvenstvo iz istorije, ali treba mu naša pomoć da tamo i stigne

Slično dešavanje realizovano je i 4. septembra prošle godine, kada je Milan prvi put u Dolovu organizovao ovakav skup.

Ovogodišnji događaj bio je lepo posećen, a pored momaka koji su prezentovali svoje autorske tekstove, svoj opus su ovog puta predstavile i devojke. Tokom tri sata, koliko je program trajao, nastupilo je desetak mladih autora.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: