APLAUZ ZA KOTEŽ: Komšije pokazale na delu kako se slave VINO i LJUBAV i koliko SRCE imaju

„Dani vina i ljubavi“ naziv je humanitarne manifestacije koja je, povodom Svetog Trifuna i Dana zaljubljenih, održana večeras u naselju Кotež, a stanovnici tog dela grada pokazali su nam svima koliko je malo dobre volje i truda potrebno da bi se učinilo nešto lepo, korisno i humano za svoju lokalnu zajednicu.

Odziv naših sugrađana na ovom nesvakidašnjem događaju bio je odličan, a Pančevci i Pančevke imali su bar nekoliko dobrih razloga da se okupe na livadi ispred MZ Кotež, gde se odigravala cela priča.

Prvi i najvažniji razlog je taj što su posetioci svojim dolaskom i donacijom imali mogućnost da pomognu nekome čije ozdravljenje trenutno zavisi od ljudi dobre volje.

Pročitajte još  SAMO ZA DECU: Raspisan likovni i literarni konkurs na temu zdravlja usta i zuba

Naime, na prostoru gde se održavao program bile su postavljene dontorske kutije sa imenima dve naše sugrađanke kojima je neophodna pomoć za lečenje. Reč je o Ani Iris Filiposki i Jasmini Drndić.

Pogledajte galeriju fotografija:

Građani su mogli da doniraju na više načina: slanjem SMS poruke na broj 3030, ubacivanjem novca u kutiju ili kupovinom nekog rada ili usluge na samom događaju.

Mogli su se na primer pazariti crteži dece iz vrtića „Bambi“ i „Slavuj“, fotografija sa „Belim orlovima“ ili nešto slično… U mnoštvu sadržaja teško je bilo odabrati samo jedan.

Pročitajte još  PANČEVO: Crveni krst u „Maksiju” prikuplja namirnice za socijalno ugrožene

 

Ukoliko niste bili na manifestaciji, a želite da se uključite u humanitarnu akciju, Ani možete pomoći slanjem poruke sa brojem 253 na 3030, a Jasmini tako što ćete poslati 1176 na 3030.

Program manifestacije bio je podeljen na dva segmenta – prvi je bio namenjen deci, a drugi odraslima.

U prvih sat vremena Aleksandar Taušan je održao besedu i nastupili su plesni studio „Balerina“, hor „Vokal kids“ i viteško udruženje „Beli orlovi“.   

Pročitajte još  PANČEVO: Održana komemoracija povodom 25-godišnjice od bitke na Košarama

 

U okviru segmenta namenjenog odraslima atmosferu je zagrejao rok-bend „Quart Core“ i održana su takmičenja parova u pevanju i plesu.

Na kraju su svi učesnici osvojili lepe nagrade – večeru za dvoje u nekom od pančevačkih restorana i vino.

 

Sve snimke sa događaja pogledajte na Fejsbuk stranici Zdravo Pančevo

Ovaj događaj organizovala je Mesna zajednica Кotež u saradnji sa Udruženjem „Od gola do gola“, Humanitarnom organizacijom „Sačuvajmo porodicu“ i uz podršku sponzora.

 

 

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: