PANČEVO, JAVI SE: Jasmini Drndić potrebna je naša pomoć da pobedi zloćudni tumor

Ako vas je ikada put naneo u pančevačku filijalu nekadašnje „Alpha banke“, našu sugrađanku Jasminu Drndić, koja je radila na jednom od šaltera, sigurno ste upamtili.

Najpre bi vas dočekao njen osmeh, a onda ljubaznost i predusretljivost. Potom lepa reč. Koliko su to u današnje vreme neočekivane stvari svedoči činjenica da „Alpha banke” na Trgu kralja Petra I u Pančevu odavno više nema, a Jasminin osmeh i dobrotu Pančevci još uvek pamte.

No, vesti su nažalost loše.

Jasmina, koja je 1. decembra napunila tek 52 godine, na rutinskoj kontroli saznala zastrašujuću istinu: da ima dva zloćudna tumora. 

Jedan je na grliću materice (Dg. C53.9 Neoplasma malignum cervicis uteri), a drugi na plućima (Dg. C34.9 Neoplasma malignum bronchi et pulmonum, non specificatum).

Pročitajte još  PANČEVO: Evo kako da proverite da li ste upisani u birački spisak
Jasmina Drndić

Najpre je upućena na lečenje na Klinički centar u Beogradu, prvo na odeljenje pulmologije, a zatim i radiologije. Usledile su mučne terapije. Pomaka nabolje nažalost nije bilo. Trpela je i velike bolove u području kičme.

S obzirom na to da je iscrpela sve resurse kada je lečenje u Srbiji u pitanju, pomoć je morala da potraži u inostranstvu.

Naša Pančevka se trenutno nalazi na klinici u Turskoj na dijagnostici, gde čeka mišljenje lekara o nastavku lečenja ove opake bolesti.

Porodica je dosadašnje lečenje finansirala sama, ali sada im je potrebna podrška u borbi za Jasminin život. Stoga su se obratili svim humanim ljudima sa apelom da im pomognu svojim donacijama kako bi Jasmina nastavila sa lečenjem.

Pročitajte još  PANČEVO: Počinje podela kesica sa larvicidom

Sredstva su joj potrebna za lečenje, specijalističke preglede, dijagnostiku, rehabilitaciju, laboratorijske analaze, za lekove, suplemente, kao i za putne troškove i smeštaj.

Vreme je da uzvratimo Jasmini za svaki njen osmeh i za svaki dan koji nam je ulepšala. 

Pomoć za Jasminu prikuplja Humanitarna fondacija „Budi human“.

Novac možete donirati na sledeće načine:

 Upišimo 1176 i pošaljimo SMS na 3030

 Upišimo human1176 i pošaljimo SMS na 455

Pročitajte još  PANČEVO: Održana komemoracija povodom 25-godišnjice od bitke na Košarama

 160-6000001248404-07

 160600000124862135
IBAN: RS35160600000124862135
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 E-doniraj

 PayPal

 NBS IPS QR kod

Jasmina Drndić - NBS IPS QR kod
*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.
 

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: