DEČJI OKTOBAR U DOMU OMLADINE: Najmlađe čekaju dve radionice, promocija knjige i predstava!

Povodom Dečije nedelje, koja se realizuje pod sloganom „Dete je dete da ga volite i razumete“, Dom omladine Pančevo pripremio je niz sjajnih programa za decu koji neće trajati tokom samo jedne nedelje, već tokom čitavog meseca!

Ono što će posebno obradovati roditelje, jeste činjenica da su svi ovi programi besplatni.

Evo detaljnog rasporeda:

Utorak, 1. oktobar, 19.00–20.30, Mali klub Doma omladine

Prvi dan oktobra počeće sa kreativnom radionicom „Nacrtaj svoj osmeh” koju vodi karikaturista Nikola Dragaš.

Pročitajte još  TEŽAK UDES NA NOVOSELJANSKOM: Automobil se zapalio nakon direktnog sudara s kamionom, vozač poginuo

Deca će istraživati različite vrste osmeha i stvarati svoj unikatan osmeh na papiru. Prijavite svoje dete na dopancevo@gmail.com.

Subota, 12. oktobar, 18.00–19.30, Mali klub Doma omladine

Kreativna ekipa „Papir Boje Makaze“ održaće radionicu za decu uzrasta od 6 do 10 godina. Na ovoj radionici deca će praviti narukvice od perlica i izrađivati mozaike od semenki.

Pored svojih kreativnih veština, deca će na radionici razvijati i finu motoriku, ali će i učiti o prirodi i svom okruženju, kroz igru. Mesta za ovu radionicu su već popunjena.

Pročitajte još  PANČEVO: U nedelju u „Apolu” berza ploča i diskova

Subota, 19. oktobar, 18.00–19.00

Treće subote u oktobru čeka vas promocija dečje knjige „Princeza sa tavana” autorke Aleksandre Mihajlović!

Subota, 26. oktobar, 19.00, Atelje mladih

Na kraju meseca, mališani će imati priliku da uživaju u predstavi „Na balu kod Bele” u Ateljeu mladih.

Ovaj komad izvodi ekipa iz Putujućeg pozorišta „Meri Popins”, koja je već u nekoliko navrata gostovala u Pančevu, pa su sada svi već navikli da su njihove predstave garancija za odličnu atmosferu i sjajnu zabavu.

Pročitajte još  PANČEVO: Uhapšen jer je ukrao 97 džakova sa 5 tona kukuruza, a imao i saučesnika sa sve kokainom u džepovima

– Pružite svojim mališanima priliku da se zabavljaju, uče i razvijaju u toploj i inspirativnoj atmosferi koju smo za njih pripremili. Ne zaboravite da se prijavite i obezbedite mesto na vreme – poručuju iz Doma omladine.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: