RUKOMET: Dolovke savladale Vrbas

U nedelju, 22. septembra, u balon hali u Dolovu, u prvom kolu Druge rukometne lige za žene, mlada ekipa ŽRK Dolova pojačana sa 5 iskusnijih igračica dočekala je ekipu ŽRK-a Vrbas i pobedila rezultatom 31:23.

Od samog početka domaća ekipa, na čeku sa dugogodišnjom kapitenkom Ivanom Stanković bila je u vođstvu i prvo poluvreme završila je rezultatom 16:12. U nastavku je nadmoćna igra Dolovski donela i pobedu koja se nazirala od samog početka.

Pročitajte još  IZVIĐAČI: U subotu „Crne rode” organizuju takmičenje u kuvanju, a roditelji – radnu akciju

Trener Vladimir Vemić ukazao je poverenje svim igračicama, a pored kapitenke istaknute u igri bile su i mlado krilo Iva Šaponja, te iskusne rukometašice Jovana Pavlov i Maša Stojiljković. Mlade golmanke Andrea Stojmenović i Jovana Dimitrijević takođe su bile na visini zadatka zajedno skupivši petnaestak odbrana.

U sledećem kolu ŽRK Dolovo gostuje u Sonti, dok devojčice uzrasta ž-14 startuju takmičenje u svom uzrastu gostovanjem u Zrenjaninu. One će odigrati utakmice protiv vršnjakinja iz Spartaka iz Debeljače i ŽRK Jabuke iz istoimenog mesta. Ambicije mlade ekipe uzrasta ž-14 su prolaz u Super ligu Vojvodine i ponavljanje prošlogodišnjeg uspeha kada je ekipa zauzela treće mesto u konkurenciji svih ženskih pionirskih ekipa u Vojvodini i kada je postignut plasman na Državno prvenstvo.

Pročitajte još  PANČEVO: Održan festival „Rukopisi”

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: