RODITELJI, PRIJAVITE DECU: Dom omladine 27. avgusta organizuje POTRAGU ZA BLAGOM u Narodnoj bašti

Dom omladine Pančevo poziva roditelje da prijave svoju decu uzrasta 8-12 godina za veliku „Potragu za blagom” koja će se održati u utorak, 27. avgusta, od 19 sati u Narodnoj bašti. Ovo je samo jedan od brojnih programa „Freedom Art” festivala koji će se realizovati od 26. do 31. avgusta.

– U saradnji sa JKP-om „Zelenilo“, organizovali smo predavanje o Narodnoj bašti, posebno prilagođeno deci. Mališani će imati priliku da saznaju mnogo zanimljivosti o istoriji, flori i fauni našeg prelepog parka, kao i o njegovoj zabavnoj i sportsko-rekreativnoj ulozi. Nakon predavanja, kreće naša edukativna igra „Potraga za blagom” – preciziraju iz Doma omladine.

Pročitajte još  APEL PANČEVCIMA: Ako primetite ambroziju na javnoj zelenoj površini, prijavite to „Zelenilu”

„Potraga za blagom” je društvena igra za decu uzrasta od 8 do 12 godina. Klinci će biti podeljeni u tri tima od po 15 članova, a na čelu svakog tima biće po jedan voditelj. Timovi imaju zadatak da otkriju blago.

Prateći kartu izabranog mesta, rešavaju zadatke i zagonetke koje dobijaju u koverti, i takmiče se ko će prvi stići do blaga. Ovogodišnja tema potrage je „Narodna bašta nudi svašta“.

Pročitajte još  U PANČEVU OD 12. DO 14. SEPTEMBRA: Festival „Rukopisi 47” okupiće autore iz čitavog regiona (PROGRAM)

– Organizacijom ovog događaja želimo da naši mladi sugrađani i sugrađanke zavole Narodnu baštu, prepoznaju važnost boravka u prirodi, da nauče nešto o flori i fauni, i postanu iskreni čuvari našeg parka – poručuju iz Doma omladine.

Prijave za igru su obavezne jer je broj mesta ograničen. Dete možete prijaviti putem mejla dopancevo@gmail.com. Interesovanje za ovu igru je uvek veliko, pa je bolje da požurite s prijavom.

– Ukoliko niste sigurni da ćete moći da prisustvujete, molimo vas da ne prijavljujete decu kako bi ostavili mesto onima koji mogu sigurno doći – apeluju organizatori.

Pročitajte još  PANČEVO: Organizovana vožnja katamaranom za korisnike Centra za mentalno zdravlje

Kompletan program „Freedom Art” festivala pogledajte na Instagram stranici Doma omladine, a uskoro sledi i više detalja na našem portalu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Dom omladine Pančevo (@domomladinepancevo)

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: