SAMO ZA PANČEVKE I PANČEVCE: U toku je kasting za emisiju „Savršena večera”, nagrada 500 evra

Ako živite u Pančevu, a volite da kuvate i kažu vam da ste dobri u tome, evo prilike da odmerite snage sa nekim od svojih komšija sa istim talentom i da, ukoliko stvarno budete najbolji, osvojite nagradu od 500 evra, ali i da se proslavite širom Srbije.

Naime, trenutno je u toku kasting u Pančevu za emisiju „Savršena večera” koja će se emitovati na kanalu Nova S.

– Snimanje u Pančevu je planirano za sledeću nedelju i trajaće pet dana, od 5. do 9. avgusta. Koncept ove kulinarske emisije je takav da imamo pet domaćina, koji se svake večeri smenjuju. Gosti ocenjuju domaćinovu večeru, a pobednik na kraju osvaja nagradu od 500 evra – kaže Marija Salajević iz ekipe „Savršene večere”.

Pročitajte još  ATLETIKA: Dve medalje za pionirku Nikolinu Radovanović iz Pančeva

Ukoliko želite da se prijavite za emisiju, treba da planirate da ste u Pančevu od 5. do 9. avgusta, da jedan ceo dan (onaj kada ste vi na redu da spremate večeru) budete zauzeti snimanjem i pripremanjem hrane, dok ostala četiri dana treba da budete dostupni ekipi emisije u večernjim satima, kada idete na večeru u goste kod drugih domaćina.

Pročitajte još  „AKADEMAC”: Naučna konferencija o jačanju medijskih kredibiliteta 26. oktobra, rok za slanje radova 1. oktobar

Produkcija je zadužena za prevoz od jednog do drugog domaćina tokom svih pet večeri.

Svi zainteresovani kandidati mogu što pre poslati prijavu na mejl marijasalajevic@gmail.com.

U prijavi treba da navedete lične podatke: ime i prezime, godine, zanimanje, da li živite sa porodicom, koji su vam hobiji, nešto više o vama kako biste se ukratko predstavili na najbolji način. Uz to dodajte svoj kontakt telefon i par slika svoje kuhinje i trpezarije.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: