PLES: Još 19 medalja za PK „Balerina”

plesni klub balerina madlenijanum
Foto: PK Balerina

Članice pančevačkog Plesnog kluba „Balerina” ovih dana samo nižu uspehe. Nakon izuzetno uspešnih nastupa u Valjevu, Novom Sadu i Beogradu, ovog vikenda usledilo je učešće na još jednom festivalu u prestonici. I naravno, palo je još medalja: čak devetnaest!

Naime, plesačice iz „Balerine” predstavilE su se sa 37 koreografija na 5. International kids ballet festivalu koji je održan u nedelju, 27. novembra u Madlenijanumu. Na festivalu su, osim Pančevki, učestvovala deca iz Beograda, Lajkovca, Novog Sada, Požarevca i Leskovca.

Pročitajte još  PANČEVCI MEĐU NAJBOLJIMA U DRŽAVI: Šest pehara za mlade frizere iz Tehničke škole „23. maj”

– Igrati na najlepšoj sceni je posebno iskustvo, a svaki nastup pomaže plesačima da još bolje uvežbaju koreografije, ali i da prevaziđu tremu. Vladislava Vojvodić i ja kao treneri smo ponosne na naše plesače i zahvalne roditeljima na podršci u realizaciji nastupa i na ovom divnom festivalu. Već sledećeg vikenda, u subotu 3. decembra, putujemo u Vrnjačku Banju gde ćemo se predstaviti na festivalu SIDF, dok je nedelja, 4. decembar, rezervisana za festival koji u Pančevu organizuje Centar za igru – rekla je Nataša Jelača Vojvodić.

Pročitajte još  U PETAK U DOLOVU: Predstavljanje književnog i režiserskog prvenca Živana Pujića

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: